Boże Narodzenie 2020  
ZIMNE PRZYSTAWKI
Karp „po żydowsku”ok. 150g.12 zł/por.
Karp w galarecie ok. 150g.12 zł/por.
Łosoś w galarecie ok. 150g.15 zł/por.
Pstrąg marynowany w galarecie ok. 150g.12 zł/por.
Dorsz w sosie greckim ok. 150g.12 zł/por.
Ryba faszerowana ok. 150g.12 zł/por.
Filet z łososia z sosem tatarskim garnirowanycały ok. 1,5kg100 zł/kg.
Śledź z cebulą w oleju30 zł/kg.
Sałatka jarzynowa35 zł/kg.
Schab „po warszawsku”ok. 150g.12 zł/por.
Schab ze śliwką ok. 150g.12 zł/por.
Tymbaliki drobioweok. 150g.8 zł/por.
Nóżki wieprzowe ok. 150g.8 zł/por.
MIĘSA, WĘDLINY, RYBY
Pasztet domowy (wyrób własny) ok. 900g.25 zł/kg.
Schab pieczony (wyrób własny)30 zł/kg.
Karkówka pieczona (wyrób własny)30 zł/kg.
Boczek pieczony (wyrób własny)30 zł/kg.
Polędwiczka wieprzowa wędzona (wyrób własny) ok.350g.45 zł/kg.
Szynka wędzona (wyrób własny)35 zł/kg.
Karkówka wędzona (wyrób własny)35 zł/kg.
Schab wędzony (wyrób własny)35 zł/kg.
Boczek wędzony (wyrób własny)35 zł/kg.
Wędzony filet łososia (wyrób własny)65 zł/kg.
Wędzona polędwica z tuńczyka (wyrób własny)65 zł/kg.
Wędzony pstrąg (wyrób własny)szt. ok. 300g. 35 zł/kg.
DANIA GORĄCE
Barszcz czerwony 15 zł/ l.
Grzybowa z grzybów suszonych i świeżych25 zł/ l.
Paszteciki z kapustą i grzybami 35 zł/ kg.
Pierogi wigilijne z kapustą i suszonymi grzybami 35 zł/ kg.
Karp smażony porcja 150g.15 zł/por.
Filet z Pstrąga smażony w migdałach porcja 150g.12 zł/por.
Dorsz smażony z grzybami w śmietanie porcja 150g.15 zł/por.
Filet z indyka w sosie żurawinowym ok 1 kg.42 zł/ kg.
Kaczka pieczona z jabłkami w sosie pomarańczowym ok 2kg39 zł/ kg.
Kapusta wigilijna z suszonymi grzybami35 zł/ kg.
Bigos30 zł/ kg.
DESERY
Ciasta domowe:
Sernik30 zł/ kg.
Szarlotka30 zł/ kg.
Rolada makowa ok. 850g.34 zł/ szt.
Kompot wigilijny z suszonych owoców 25 zł/ l.